RS1683_OSL_0622_13206_W-Article_1140x600.jpg

Latté z červené řepy

Tento měsíc se nese ve znamení růžové, a proto se s vámi chceme podělit o chutný růžový recept, který můžete vyzkoušet spolu se svými kámoškami. Káva a „babské rozhovory“ jsou velmi cenným způsobem, jak udržovat přátelské vztahy. A s tímto receptem budou vaše setkání ještě o kousek speciálnější.

2 porce

  • 1 oloupaná a uvařená řepa (červená řepa)*
  • ¼ sklenice ovesných vloček
  • 1 ½ sklenice vody
  • špetka růžové himálajské soli
  • 1 polévková lžíce datlového nebo agave sirupu
  • 1 lžička vanilkového prášku
  • 2 dl mléka dle vlastního výběru pro napěnění

*Můžete ji koupit již uvařenou nebo si ji sami uvařit či upéct v troubě.

Všechny ingredience rozmixujte a dvakrát přeceďte tak, abyste získali krásně hladkou růžovou tekutinu. Následně přidejte mléko, můžete ho i napěnit. Směs nalijte do sklenice s ledem a jedním espressem. Chcete-li tento nápoj připravit pro přátele a dodat mu špetku kreativity, ozdobte jej růžovými jedlými květinami 💗.

P.S. Máte málo času? Namísto ovesných vloček můžete použít ovesné mléko z obchodu! Pak už jen stačí rozmixovat červenou řepu se solí. Stále však doporučujeme, abyste vzniklou tekutinu přecedili neplavali vám v ní kousky červené řepy.

OSL_beautiful_skin_starts_from_within_pink.png