
Krémová ledová káva podle dánské pekařky a kuchařky Ditty Julie
Ditte Julie je dánská pekařka, autorka a majitelka, designérka série pekařských a stolovacích výrobků „By Ditte Julie“ a mozek, který stojí za platformou „Club Ditte Julie & dittejulie.dk“. Náš kolagenový produkt The Solution používá již více než rok a o své zkušenosti s ním se dělí na svém Instagramu! Tento měsíc se podělila o svůj recept na lahodnou a krémovou ledovou kávu, do které často mísí právě náš kolagen. Recept naleznete níže!
Léto a vedra pro mě znamenají jediné: sezóna ledové kávy je tady! Připravila jsem pro vás její luxusní verzi s kolagenovým práškem Oslo Skin Lab, díky kterému se cítí dobře nejen moje pokožka, ale také chuťové pohárky.🌻
Ingredience pro 2 porce:
- 2 denní dávky kolagenového prášku Oslo Skin Lab
- 2 polévkové lžíce instantní kávy
- 2 polévkové lžíce třtinového cukru
- 4 polévkové lžíce vody
Pro servírování:
- mléko podle chuti
Všechny přísady na kávu pořádně vyšlehejte ručním mixérem, dokud vám nevznikne hustý kávový krém. Naplňte sklenici kostkami ledu a do poloviny dolejte mlékem (já používám ovesné). Už jen do něj přidejte kávový krém a podávejte!
Tak co, vyzkoušíte tuto pochoutku i vy? Podělte se s námi a ostatními členy o svůj výtvor na Instagramu prostřednictvím hashtagu #osloskinlab_member!